Domotica, verlichting, audio & video, verwarming en beveiliging. Alles onder één knop!

Vergaderruimtes


Waarom domotica in uw vergaderruimte?

Een vergaderruimte is over het algemeen een ruimte waar veel verschillende soorten techniek bij komen kijken. Er is dan ook niets frustrerender dan om 10:00 uur uw meeting te willen starten, om vervolgens nog 10 tot 15 minuten kwijt te zijn met het opstarten van alle techniek. Domotica kan ervoor zorgen dat dit met slechts één druk op de knop kan.

Tevens is planning van groot belang bij dit soort ruimtes. Vanuit dat oogpunt bieden we ook een ruimte reserveringssysteem. Hiermee kunt u alle ruimtes beheren en reserveren vanaf een touch panel. Deze zijn in elke ruimte terug te vinden en geven aan of de ruimte gereserveerd of beschikbaar is. Tevens is in uw digitale agenda te zien dat u de ruimte heeft gereserveerd.  Door de agendakoppeling weet het systeem welke medewerker de ruimte heeft gereserveerd, waardoor de ruimte een paar minuten voor ontvangst gebruiksklaar wordt gemaakt en de medewerker (met klant) persoonlijk wordt ontvangen, door bijvoorbeeld een welkomstbericht op het scherm.

 

Een zorgeloze vergadering

Volledig geïntegreerd

Eén druk op de knop is alles wat u nodig heeft voor het opzetten van een presentatie of vergadering. Wij bieden u een eenvoudige oplossing voor het automatiseren van alles, in een gemakkelijk geïntegreerd systeem; van AV-apparatuur tot verlichting en elektrische raamdecoratie. Natuurlijk is geen enkel bedrijf hetzelfde en juist dat is de reden dat wij flexibele oplossingen bieden, die kunnen worden afgestemd op uw specifieke, zakelijke behoeften.

Eenvoudig reserveren

Met onze oplossingen voor intelligente vergaderruimtes, bent u minder bezig met de planning waardoor u meer tijd over heeft voor het daadwerkelijke vergaderen. Met dit systeem kunnen de gebruikers alle ruimtes beheren en reserveren vanaf een touch panel. Deze zijn in elke ruimte terug te vinden en geven aan of de ruimte gereserveerd of beschikbaar is. De ruimtes zijn tevens online te reserveren. Deze reservering is terug te zien in uw digitale agenda. Bij een gereserveerde ruimte kunt u op voorhand de perfecte balans tussen bijvoorbeeld klimaat, verlichting, elektrische raamdecoratie en AV- apparatuur instellen, zodat de vergadering op tijd en zonder problemen kan starten.

Schalen tot elk formaat

Wij kunnen met onze technologieën helpen om slimmer te werken; of het nu gaat om een kleine vergaderzaal, een drukke vergaderruimte of een auditorium voor 600 personen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Denk hierbij aan; betrouwbare en eenvoudig te gebruiken systemen, die de productiviteit verhogen en de kosten zullen verlagen.

 

Eenvoudig samenwerken

Draadloos samenwerken

Samenwerken zonder het verlaten van uw stoel? Met onze eenvoudige en veilige oplossingen krijgen u en uw team meer gedaan. Onze draadloze technologie maakt het mogelijk om met meerdere deelnemers samen te werken aan een presentatie, met behulp van vrijwel elke laptop of smart device. Naast de draadloze mogelijkheden kunnen de medewerkers ook via een draad gebonden connectie verbinding maken, waardoor het gemakkelijk is om direct te kunnen schakelen tussen presentaties.

Video conferencen

Samenwerken met uw team, zelfs als je ver van elkaar vandaan bent. Wij bieden video samenwerkingsoplossingen die een hele nieuwe manier voor teams creëert om te delen, samen te werken en te communiceren in real-time. Dit bespaart uw organisatie reistijd en geld. Met één druk op de knop kunt u vergaderingen toegankelijk maken en direct instappen in een andere vergadering. Deze mogelijkheden maken het eenvoudig voor iedereen om deel te nemen. Onze videosamenwerkingsoplossingen werken naadloos samen met uw bestaande technologie, door de integraties met Cisco®, Microsoft® en Polycom®.

 

Ons doel is u een vergaderruimte bieden die stabiel werkt en makkelijk bedienbaar is, zodat dit rust biedt en u met een goed gevoel uw vergadering kunt starten. Wilt u weten wat wij voor uw vergaderruimte kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij alle mogelijkheden kunnen toelichten.