Domotica, verlichting, audio & video, verwarming en beveiliging. Alles onder één knop!

Twee onder één kap

 

Op basis van de wensen van onze klant is de gehele audio- en video installatie zodanig ingericht dat alles met behulp van Control4 aangestuurd wordt. Voor wat betreft de audio en video spreken we dan over de volgende apparatuur; receiver, boxeebox media speler, TV ontvanger, Blu-ray speler en de televisie. In een aantal slaapkamers wordt ook de audio- en video apparatuur door middel van Control4 aangestuurd. Daarnaast worden alle lichtpunten in de woonkamer, keuken, hal, overloop en slaapkamers aangestuurd met Control4. Er zijn diverse bewegingssensoren van Nyce geplaatst die vooral de verlichting aansturen. Na zonsondergang reageren de bewegingssensoren en sturen de verlichting aan. Dit is zodanig ingericht dat wanneer er 's-nachts iemand naar de WC of badkamer gaat er automatisch een lamp gaat branden op 20%, precies voldoende om de WC of badkamer te kunnen vinden en je niet direct vanuit je slaap te verblinden. Daarnaast zijn er diverse scenes ingebouwd die de TV en stereo-installatie aansturen en daarbij de verlichting dimmen naar een 'bioscoop niveau'. Bovendien is er een 'all off' functie geprogrammeerd voor de begane grond die fungeert als een 'good night' knop. Bij het naar bed gaan zorgt deze knop ervoor dat alle apparatuur op de begane grond uitgezet wordt net als alle verlichting.

Twee touchscreens maken het mogelijk naast het aansturen van het Control4 systeem een intercomfunctie te gebruiken in de woning.

Tot slot is er een MyHome applicatie geïnstalleerd die het mogelijk maakt alle apparatuur vanaf iedere willekeurige locatie te bedienen met behulp van een iPad, iPhone of Android smartphone.