Domotica, verlichting, audio & video, verwarming en beveiliging. Alles onder één knop!

Starterspakketten

Om voor u inzichtelijk te maken wat voor kosten er aan een domotica systeem zitten hebben wij starterspakketten in het leven geroepen. Hieronder vindt u een aantal pakketten die wij aanbieden met een combinatie van multimedia en verlichting. Deze pakketten zijn volledig naar wens te schalen met de meest uiteenlopende opties. Om dit het beste in kaart te brengen kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Starterspakket 1

Dit pakket bestaat uit een aantal onderdelen:

 • 1x hoofdcontroller
 • 1x afstandsbediening
 • 4x wand dimmer met toetsen (deze vervangt uw huidige schakelaar of dimmer)

Deze set is ideaal voor het integreren van domotica in uw woonkamer en eetkamer. De hoofdcontroller neemt alle AV sturingen voor zijn rekening en kan de televisie, radio, media speler aansturen en tevens digitale radio streamen en een grafische interface verzorgen op uw televisie. Voor het gemakkelijk bedienen van uw AV-installatie zit er ook een afstandsbediening bij die alle bestaande afstandsbedieningen vervangt. Er zitten ook 4 dimmers bij die op de plek van uw bestaande schakelaar of dimmer komt te zitten zonder enig hak of breek werk. Dit alles is direct op uw smartphone, tablet en smartwatch te besturen, ook buitenshuis.

Dit starterspakket is inclusief 6 uur programeer werkzaamheden en exclusief installatie werkzaamheden en heeft een prijskaartje van €2925,-

 

Starterspakket 2

Dit pakket bestaat uit een aantal onderdelen:

 • 1x hoofdcontroller
 • 1x afstandsbediening
 • 6x wand dimmer met toetsen (deze vervangt uw huidige schakelaar of dimmer)
 • 2x bewegingssensor (op batterij)

Deze set is ideaal voor het integreren van domotica in uw woonkamer, eetkamer, gang en toilet. De hoofdcontroller neemt alle AV sturingen voor zijn rekening en kan de televisie, radio, media speler aansturen en tevens digitale radio streamen en een grafische interface verzorgen op uw televisie. Voor het gemakkelijk bedienen van uw AV-installatie zit er ook een afstandsbediening bij die alle bestaande afstandsbedieningen vervangt. Er zitten ook 6 dimmers bij die op de plek van uw bestaande schakelaar of dimmer komt te zitten zonder enig hak of breek werk. Op de wand dimmer die in de gang zit kunnen wij toetsen configureren die uw woning kunnen opstarten en afsluiten als u net thuis komt of juist de deur uit wilt gaan. Als toevoeging op de dimmers zitten er ook 2 sensoren bij die in de gang en het toilet geplaatst kunnen worden. Deze sensoren zorgen er voor dat de verlichting alles aan staat op de benodigde momenten. Dit alles is direct op uw smartphone, tablet en smartwatch te besturen, ook buitenshuis.

Dit starterspakket is inclusief 7 uur programeer werkzaamheden en exclusief installatie werkzaamheden en heeft een prijskaartje van €3900,-

 

Starterspakket 3

Dit pakket bestaat uit een aantal onderdelen:

 • 1x hoofdcontroller
 • 1x sub-controller
 • 2x afstandsbediening
 • 8x wand dimmer met toetsen (deze vervangt uw huidige schakelaar of dimmer)
 • 4x bewegingssensor (op batterij)

Deze set is ideaal voor het integreren van domotica in uw woonkamer, eetkamer, gang, toilet, keuken en slaapkamer. De hoofdcontroller neemt alle AV sturingen in de woonkamer voor zijn rekening en kan de televisie, radio, media speler aansturen en tevens digitale radio streamen en een grafische interface verzorgen op uw televisie. Voor het gemakkelijk bedienen van uw AV-installatie zit er ook een afstandsbediening bij die alle bestaande afstandsbedieningen vervangt. De sub-controller zal de AV sturingen in de slaapkamer op zich nemen. Er zitten ook 8 dimmers bij die op de plek van uw bestaande schakelaar of dimmer komt te zitten zonder enig hak of breek werk. Op de wand dimmer die in de gang zit kunnen wij toetsen configureren die uw woning kunnen opstarten en afsluiten als u net thuis komt of juist de deur uit wilt gaan. Als toevoeging op de dimmers zitten er ook 4 sensoren bij die in de gang, het toilet en in de keuken geplaatst kunnen worden. Deze sensoren zorgen er voor dat de verlichting alles aan staat op de benodigde momenten. Dit alles is direct op uw smartphone, tablet en smartwatch te besturen, ook buitenshuis.

Dit starterspakket is inclusief 10 uur programeer werkzaamheden en exclusief installatie werkzaamheden en heeft een prijskaartje van €5750,-

 

Mocht u na het lezen van deze pakket toch iets op maat willen kunt u contact met ons opnemen zodat wij voor u vrijblijvend een offerte kunnen opmaken om al uw wensen in uw systeem te kunnen verwerken.