Domotica, verlichting, audio & video, verwarming en beveiliging. Alles onder één knop!

Retail


Maak indruk op je klanten

Trek de aandacht en zet de sfeer

Maak een unieke winkelervaring die alle zintuigen prikkelt en een onuitwisbare verbinding tussen uw product en uw klanten maakt. Met onze geïntegreerde systemen, maakt u een schitterende multimedia-ervaring die uw voorbijgangers zal intrigeren, informeren en de nieuwsgierige en onzekere klant, de neiging geven om te winkelen. Er zijn onbegrensde mogelijkheden om multimedia, verlichting, klimaatbeheersing en nog veel meer te combineren, om een unieke sfeer te creëren.

Betrek je klanten

Breng een nieuwe dimensie toe aan de traditionele restaurants en winkels met een ervaring van multimedia-installaties, interactieve onderdelen en nog veel meer; allemaal aangedreven door onze domotica systemen. Zelfs iets zo subtiel als verlichting, dat gemakkelijk bedient kan worden, kan de aandacht van klanten richten op bijvoorbeeld aanbevolen producten. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Hou het verfrissend

In de competitieve wereld van de retail is niets zo belangrijk als continue vernieuwen. Nieuwe producten, promoties en ervaringen zorgen ervoor dat vaste klanten blijven terugkomen. Wij maken het gemakkelijk om een flexibel multimediasysteem, met inhoud die in schitterende digitale kwaliteit kan worden verspreid en beluisterd, op te bouwen. Aangezien domotica draait om verschillende technologieën samen te integreren, is het gemakkelijk om te upgraden en het systeem uit te breiden naarmate uw behoeften veranderen.

 

Automatiseer de dagelijkse handelingen

Presets met 1 druk op de knop

Als het gaat om het runnen van een retail bedrijf, zijn er veel handelingen voor uw medewerkers om uit te voeren voor het opstarten en afsluiten van een winkel of restaurant: Stel de lichten in, zet de muziek aan, start de computers op, activeer het beveiligingssysteem etc. Deze kostbare tijd is beter te gebruiken door deze instellingen met één knop te bedienen, waardoor tevens de effectiviteit omhoog gaat. Met aanpasbare voorinstellingen kunt u deze taken volledig automatiseren en ervoor zorgen dat elk item elke keer wordt nagelopen. “One-touch presets” kunnen ook de hele dag door worden gebruikt voor het snel opzetten van evenementen, te wijzigen productdisplays, en andere gelegenheden.

Monitoren en van afstand bedienen

Of u nu een enkele winkel of een hele nationale keten beheert; wij geven u de mogelijkheid om toezicht te houden en alles te kunnen bedienen vanaf elke locatie, op elk gewenst moment. Het coördineren van audio en video en die synchroniseren tussen verschillende winkels, of gebruik maken van camerabewakingssystemen op afstand kan allemaal vanuit één centraal systeem. Bespaar tijd en geld met de mogelijkheid om controles beter uit te voeren door middel van een enkel platform.

Hoge effectiviteit en betrouwbaarheid

Het runnen van een duurzame operatie is niet alleen goed voor het milieu, maar is ook goed voor uw portemonnee. Wij bieden de mogelijkheid om alles, inclusief klimaatbeheersing, verlichting, zonnewering en AV-apparatuur te beheren in één geïntegreerd systeem. U kunt aangepaste automatiseringen laten uitvoeren aan de hand van de tijd van de dag, lichtsensoren of bewegingssensoren. Dit maakt het beheren van uw winkels intelligent en zal de efficiëntie maximaliseren en de hoofdpijn minimaliseren.

 

Ons doel is u een systeem bieden waarmee u op alle vlakken kan vernieuwen en verbeteren, om de winkelervaring tot een nieuw niveau te tillen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij alle mogelijkheden kunnen toelichten.