Domotica, verlichting, audio & video, verwarming en beveiliging. Alles onder één knop!

Persoonlijk advies

Domotica en de toepassing daarvan is voor velen nog een 'ver van mijn bed show'. De mogelijkheden van domotica zijn vaak niet bekend. Op dit vlak kunnen wij u van dienst zijn. Wij geven u graag advies over de vele mogelijkheden van domotica binnen uw woon- of werkomgeving. U weet waarschijnlijk heel goed wat u wil realiseren met de inzet van domotica. Met onze specifieke kennis en ervaring zijn wij goed in staat uw wensen te vertalen naar praktische mogelijkheden.

Er zijn vele mogelijkheden en toepassingen van een domotica systeem. Wij kunnen u wijzen op de mogelijke knelpunten en de oplossingen aandragen die toch tot het gewenste domotica systeem leiden. Er worden veel systemen aangeboden, maar deze zullen niet allemaal aan uw verwachtingen/ eisen voldoen. Daarom kan een goed advies u veel ongemakken en teleurstellingen voorkomen.

Heeft u al een domotica systeem? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Onze ervaring is dat een goed geïmplementeerd domotica systeem vaak tot uitbreidingswensen leidt. Daarbij kunnen wij u adviseren en afhankelijk van het systeem en de wensen ook daadwerkelijk helpen bij de implementatie. Mocht u niet tevreden zijn over uw huidige domotica systeem dan kunnen wij samen met u kijken in hoeverre wij daar verandering in kunnen brengen.