Domotica, verlichting, audio & video, verwarming en beveiliging. Alles onder één knop!

Over Comfort & Control

Comfort & Control 

Wij richten ons met onze producten en diensten op zowel de particuliere als de zakelijke markt.
Onze specialisatie is het leveren van maatwerk, door op een professionele wijze advies en implementatie van domotica systemen te realiseren.
Klantgerichtheid, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. We streven naar een lange termijn relatie met al onze klanten en leveranciers, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

 

Missie

Het implementeren van de beste domotica oplossing, die perfect aansluit op de wensen van de klant. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en professionele producten.

 

Visie

De ontwikkelingen in de domotica wereld volgen elkaar in een rap tempo op. Wat vandaag nog 'state of the art' is, is morgen alweer 'common practice'. Daardoor ontstaan er steeds weer nieuwe toepassingen van domotica Het is onze doelstelling om constant op de hoogte te zijn van deze nieuwe ontwikkelingen. Dit maakt het mogelijk om onze klanten altijd de beste oplossingen te kunnen bieden, op basis van hetgeen dat de markt te bieden heeft. Daarbij staan kwaliteit en duurzaamheid voorop.

Om dat te kunnen realiseren gaan wij net iets verder dan de gemiddelde leverancier. Wij zullen ons, meer dan u gewend bent, inzetten om onze projecten/implementaties een succes te maken. Doordat wij onze kennis altijd op peil houden en de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen, kunnen wij u dat garanderen.

Wij zijn een lerende organisatie. We nemen onze ervaringen uit eerdere projecten mee naar nieuwe projecten, om op die manier een steeds beter product te kunnen leveren. Ons motto is 'er is geen betere advertentie dan een tevreden klant'. Dat is dan ook de reden dat wij alles in het werk zullen stellen om onze klanten tevreden te krijgen, maar ook te houden.