Domotica, verlichting, audio & video, verwarming en beveiliging. Alles onder één knop!

In en om uw woning

Gemakkelijker leven op elk moment van de dag

Heerlijke ochtend

Elke ochtend de perfecte ochtend als je lekker wakker kan worden met een geautomatiseerd huis. Met één druk op de "ochtend" scene knop en de lampjes aan jouw kant van het bed gaan zachtjes aan, zonder u te verblinden of de slaap te onderbreken van je partner. Stap vervolgens heerlijk in uw voorverwarmde badkamer, terwijl de tv wordt ingeschakeld op uw favoriete nieuwszender. Dit alles zonder rommelen met schakelaars of een afstandsbediening. En dat is nog maar het begin in een huis waar alle technologie is naadloos geïntegreerd!

Weg van thuis

U hoeft zich geen zorgen meet te maken over uw huis. Of u nou in de straat, de supermarkt of aan de andere kant van de wereld staat, met onze systemen houdt u altijd uw huis binnen handbereik. Ontvang e-mail meldingen en pop-up waarschuwingen op uw mobiel of de touchscreens wanneer er zich mogelijk problemen voordoen. U kunt zelfs bewakingscamera's op afstand bekijken voor extra zekerheid of gewoon om de kinderen te controleren. Op weg terug naar huis kunt u de temperatuur en de verlichting instellen voor de ideale sfeer, zodat u gewoon binnen kunt lopen en kunt genieten van thuis zijn.

Familie tijd

Wanneer het tijd is om van een film te genieten met het hele gezin kunt u de sfeer in een handomdraai veranderen. Eenvoudig de controle over meerdere audio- en videobronnen met één afstandsbediening. Dezelfde afstandsbediening die uw zonnewering kunnen verlagen en de lichten kunnen dimmen voor een meeslepende film en kijk omgeving. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervangen van uw gewaardeerde HiFi installatie ons systeem integreert de technologie van al uw favoriete merken feilloos.

Lekker slapen

Aan het eind van een lange dag is er niks lekkerder dan ontspannende muziek door het hele huis, dit terwijl je je voorbereid om te gaan slapen. Ons systeem zorgt voor de rest met aanpasbare nachtelijke presets. Zodat uw rolluiken worden neergelaten, de verlichting door het hele huis is uitgeschakeld en elk slot is beveiligd. Plan het proces zo dat het altijd op hetzelfde moment is, of doe het allemaal op een druk op een knop, het is aan jou.

 

Gemakkelijk en stijlvol bedienen

Bestuur elk systeem

Technologie moet je leven vereenvoudigen en niet compliceren. Wij integreren verschillende systemen in uw hele huis en maken dezen gemakkelijk te volgen en te bedienen met stijlvolle interfaces. Al uw favoriete merken en bestaande apparatuur kan worden verbeterd door middel van een naadloze integratie. Denk hierbij aan uw TV, Blu-ray-speler, stereo-installatie, mediaspeler en beveiligingssystemen.

De meest stijlvolle manier van bedienen

Van touchscreens die alles bedienen tot keypads die specifieke functies bedienen, er is een elegante oplossing voor elke kamer in uw huis. Touchscreens zorgen voor een gestroomlijnde bediening van alles in uw huis en kan zelfs AV-inhoud zoals live bewakingscamera's, tv-programma's en nog veel meer weergeven. Ook zijn er stijlvolle afstandsbedieningen die kamer-specifieke functies kunnen bedienen en u zelfs van kamer tot kamer mee kunt nemen. Er zijn zelfs waterproof afstandsbedieningen voor gebruik rond zwembaden en badkamers, dus je bent altijd in controle, ongeacht de omgeving. Wat we ook erg belangrijk vinden is dat het domotica systeem niet overbodig in het zicht is en discreet en stijlvol toegepast word.

Bediening vanaf uw smartphone

Hoewel er vele manieren zijn om uw systeem te beheren, er is maar één ding wat u altijd bij u draagt, uw mobiele apparaat. iOS® en Android ™ apps geven u een handige manier om uw woning te bedienen en alle systemen die in uw huis zitten. Dit kan vanaf uw smartphone of tablet, zodat u altijd in contact blijft rond het huis of onderweg.

 

Comfortabel uw woning besturen

Een domotica systeem stelt u in staat vele zaken binnen uw woning aan te sturen zoals verlichting, verwarming, AV, zonwering etc. Een domotica systeem biedt de mogelijkheid scenes te definiëren zoals bijvoorbeeld een Bioscoop-scene. Deze scene kan dan zodanig ingericht worden dat de stereo installatie en de projector of televisie opgestart worden waarbij ook de verlichting gedimd wordt naar het door u gewenste niveau en de jaloezieën sluiten. Uiteraard kunnen er meerdere scenes gedefinieerd worden zodat er ook nog de mogelijkheid is voor bijvoorbeeld een romantische scene die de muziek en verlichting op een romantische avond afstemt. 

Een berg afstandsbedieningen is een beeld dat iedereen kent! De juiste apparatuur in de juiste volgorde aansturen kan erg omslachtig zijn en voor veel verwarring zorgen. Een domotica systeem stelt u in staat om alle apparatuur met één afstandsbediening te bedienen. Voor nog meer gemak kunt u alle apparatuur eenvoudig bedienen met een touchscreen, tablet of uw smartphone.

Een veel toegepaste functie van domotica is de 'one button off' functie. Door een knop zodanig te programmeren dat alle apparatuur en verlichting word uitgezet is het mogelijk bij het verlaten van de woning alles meteen uit te schakelen. Wanneer het alarmsysteem ook gekoppeld is kan deze zelfs automatisch alles uitschakelen en inschakelen. Ook voor het slapen kunt u een knop gebruiken waarbij de gehele woning in de slaapstand gaat. U hoeft dus nooit meer een nachtelijke ronde langs alle apparatuur en verlichting te doen maar een simpele druk op de knop is voldoende voordat u uw bed instapt.