Domotica, verlichting, audio & video, verwarming en beveiliging. Alles onder één knop!

Hoe te starten?

U heeft interesse in een domotica systeem maar u weet niet wat te doen, dat is geen probleem!

 

Welke stappen te nemen

We Zullen met u een afspraak maken om alle wensen te bespreken en een persoonlijk advies uitbrengen. Na dit advies kunnen we assisteren bij aandachtspunten in de bouwplannen. Na deze stap gaan we beginnen met het implementeren van het domotica systeem om alles volledig werkend te maken. Daarna volgt het beheren en onderhouden van uw systeem voor een stabiel domotica systeem.

U kunt stap voor stap naar een groter systeem groeien

U hoeft niet meteen uw gehele woning te voorzien maar dat kan ook in stappen. Dit kan vanuit een financieel oogpunt maar ook vanuit combineren met een verbouwing een goed argument zijn. Met de juiste voorbereiding kunnen we uw systeem zo inzetten dat u stap voor stap ruimtes erbij kunt gebruiken. Het komt veel voor dat zodra men in stappen wilt opbouwen er begonnen worden met een combinatie van de woonkamer, eetkamer, keuken en gang. Met deze combinatie er het gemakkelijk om later bij te schakelen, maar treft u ook meteen de ruimtes die het meest intensief gebruikt worden.

Aanwezigheid op locatie tijdens implementatie

Tijdens het implementeren van uw domotica systeem willen wij u zo min mogelijk tot overlast zijn. Veel punten uit het systeem kunnen wij bij ons al voorbereiden om de daadwerkelijke werktijden bij u tot het minimale te beperken. Wij kunnen alle werkzaamheden ook zo plannen dat het op de momenten is die u wilt.

Aan wat voor kosten moet u denken

Een domotica systeem kunt u prijs technische niet vergelijken met een KlikAanKlikUit systeem of een multifunctionele afstandsbediening. Een domotica systeem ligt daarboven dat komt ook door de vele andere mogelijkheden die het te bieden heeft. We hebben een 3-tal starterspakketten gemaakt waarmee u een goede basis in huis heeft. De hoofdcontroller is de basis van het systeem en deze is al te verkrijgen vanaf zo'n €1000,- hierna is alles in stappen uit te breiden.

Heeft u behoefte aan een gesprek om te weten waar u kosten technische aan toe bent kunt u altijd contact opnemen. Wij staan u graag te woord!