Domotica, verlichting, audio & video, verwarming en beveiliging. Alles onder één knop!

Een compleet systeem om uw verwarming aan te sturen

Een nieuwe level bereikt op het gebied van Comfort

De gebruikersinterface is geheel vernieuwd en nog intuïtiever geworden. U heeft nog meer inzicht in de huidige situatie en kan op een eenvoudige manier uw energieverbruik monitoren en direct aanpassen. Dit kan met behulp van drie menukeuzes, verwarming & verkoeling, luchtvochtigheid en presets.

De presets maken het mogelijk om op ieder gewenst niveau temperaturen in te voeren. Zo kunt u variëren op weekdagen, weekeinden maar ook een instelling invoeren voor de woensdag omdat u dan altijd eerst gaat sporten na het werk. Uiteraard kunt u ook direct een aanpassing in het systeem doorvoeren met behulp van uw smartphone of tablet als u toch nog wat later of eerder thuis komt.

 

Dit Control4 systeem werkt met de apparatuur samen van vele leveranciers zoals Nest, Heatmiser, Carrier, Aprilaire en Cool Automation. De drivers van Control4 maken het mogelijk vloerverwarmingssystemen, verwarmingsketels en gashaarden aan te sturen. Een compleet pakket waarmee u er niet alleen altijd warmpjes bijzit maar ook nog eens zuinig met energie kunt omgaan.