Domotica, verlichting, audio & video, verwarming en beveiliging. Alles onder één knop!

Educatie


De klaslokalen van de toekomst

Presentatiemogelijkheden met AV en licht

Transformeer de klas in een dynamische leeromgeving die interactief, samenwerkend en makkelijk te gebruiken is. Geïntegreerde AV-systemen, verlichtingssystemen en de perfecte presentatie setup maken de leerervaringen uniek. Wij leggen de lat voor studenten en docenten nog hoger.

Makkelijke bediening

Begin de les met één druk op de knop. Een moderne display maakt het voor iedereen gemakkelijk om de content te selecteren, verlichting te veranderen, zonnewering aan te passen en zelfs lezingen op te nemen. Met de Multidisplays, live opmerkingen en de draadloze presentatietechnieken binnen handbereik, zal het klaslokaal een open boek worden.

Live deelnemen aan de les

Betrek de studenten en breng de lessen tot leven met verbeterde ervaringen. Wij bieden een installatie waarbij meerdere deelnemers een draadloze verbinding kunnen maken om beelden te delen op het aanwezige scherm. Dat biedt tevens de mogelijkheid om te schakelen tussen meerdere apparaten, voor een naadloze overgang van de presentaties. Maak ook gemakkelijk gebruik van verborgen aansluitingen verwerkt in werkplekken. Gebruikers kunnen hun eigen apparaten, waaronder tablets en mobiele apparaten, gebruiken om te presenteren. Dit biedt een leerervaring die verder gaat dan het whiteboard.

Lezingen opnemen en streamen

Maak online leren beschikbaar door live streaming technologieën. Wij bieden oplossingen waarbij de lezing wordt opgenomen en gestreamd, inclusief de presentator en de inhoud. Dit genereert een nieuwe vorm van deelname. De opnames kunnen automatisch worden gedistribueerd, waarmee studenten direct toegang krijgen als ze het nodig hebben, ongeacht waar ze zijn.  Of het nu gaat om onderwijs op afstand, hulp voor afwezige leerlingen of gewoon een aanvulling op het lesmateriaal is, de mogelijkheden om het leren uit te breiden zijn eindeloos.

 

Verder dan het lokaal

Auditoriums

Zet een onvergetelijk evenement neer, met behulp van onze uitgebreide oplossingen. Wij bieden AV-distributiesystemen, multimedia processors, verlichting en klimaatbeheersing die naadloos samenwerken, zodat u de perfecte omgeving voor elke publiek kan creëren. Conferenties, keynotes, bijeenkomsten en andere evenementen zullen profiteren van de robuuste en betrouwbare functies van ons geïntegreerd systeem.

Vergaderruimtes

Stelt u zich eens voor; een vergaderruimte die al klaar is voor gebruik. Met onze intelligente vergaderzaal oplossingen kunt u kamers op locatie of online reserveren, inclusief integratie met uw bestaande reserveringssysteem en de perfecte klimaat instellingen op voorhand ingesteld. Verlichting, zonneweringen, AV-apparatuur en nog veel meer kan worden aangepast wanneer uw kamer is gereserveerd, voor de ideale omgeving om vergaderingen te houden en op tijd en zonder gedoe te starten.

Digitale borden

Maak belangrijke informatie beschikbaar of leg de aandacht vast met onze veelzijdige digitale borden. Of u nu in een noodsituatie snel een alert uit wilt zenden door het gebouw, of op maat relevante berichten naar specifieke verdiepingen of kamers wilt sturen. Wij zorgen dat u nauwkeurig en betrouwbaar alle displays via een gecentraliseerde interface kunt beheren.

 

Controle over het gebouw

Punten

Wij bieden een slimme manier om verschillende bestaande systemen van het gebouw te integreren op één platform.  Ongeacht de grootte van uw omgeving, bieden onze platformen en uw multimedia, klimaatsturing en ruimte reserveringssysteem, met behulp van uw bestaande IT-infrastructuur, de mogelijkheden om deze systemen te controleren vanaf elke locatie. Dit beheersysteem bespaart u tijd en geld met een eenvoudiger en efficiënter beheer van uw middelen.

Helpdesk mogelijkheden

Het onderhouden van alle AV, verlichting en overige systemen verspreid door uw gebouw, hoeft geen ingewikkelde taak te zijn. Met onze remote helpdesk-technologie kunnen gebruikers van het systeem problemen communiceren aan medewerkers van de helpdesk. Via een soort chat worden de problemen waargenomen en opgelost, zonder dat het de les of vergadering enorm verstoord. De gestroomlijnde interface toont op één scherm alle tools die nodig zijn om het gehele gebouw, of zelfs meerdere gebouwen, te ondersteunen. Waarbij we helpen om de kosten te verlagen en de service te verbeteren.

Meer informatie over functionaliteiten betreft gebouwbeheer is terug te vinden op de pagina gebouwbeheersystemen.

 

Ons doel is u een systeem bieden waarmee u op alle vlakken kan vernieuwen en verbeteren om de leeromgeving en ervaring tot een hoger niveau te tillen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij alle mogelijkheden kunnen toelichten.