Domotica, verlichting, audio & video, verwarming en beveiliging. Alles onder één knop!

Domotica in het bedrijfsleven


Uw onderneming nog succesvoller met behulp van domotica!

In het bedrijfsleven krijgt domotica steeds meer de aandacht van het management. Domotica biedt niet alleen de mogelijkheid te bezuinigen op de energiekosten, maar kan ook de efficiëntie binnen uw organisatie verhogen. Daarvoor vereenvoudigen wij de aansturing van apparatuur en dat creëert een hoog gebruiksgemak.

Veel ondernemingen laten vaak de verlichting structureel aan. Door deze met behulp van dimmers op een lager percentage te zetten, is al een aanzienlijke bezuiniging te realiseren. Als nu ook de lichten aan en uit gaan met behulp van een bewegingssensor, is de besparing op verlichting maximaal. Tevens kan de verwarming met behulp van domotica aangestuurd worden, waardoor het ook hier mogelijk is alleen te verwarmen wanneer dat echt gewenst is.

 

Op veel verschillende punten en in verschillende branches is domotica in te zetten. Aan de linkerkant vindt u een aantal toepassingen waarbij domotica een toevoeging kan zijn. Mocht u behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.