Domotica, verlichting, audio & video, verwarming en beveiliging. Alles onder één knop!

De nieuwe afstandsbediening

De ideale afstandsbediening voor uw audio/video installatie.

De bestaande afstandsbediening heeft een verjongingskuur ondergaan en is nog beter geworden. Hij ligt niet alleen beter in de hand maar is sneller geworden en de layout is verbeterd waardoor deze nog gebruiksvriendelijker is geworden.

Het scherm met daarin het menu en de diverse keuzemogelijkheden is niet alleen groter geworden en daardoor beter te lezen maar ook beschikbaar in 20 talen. Ook wat de drukknoppen betreft is er nu een keuze. De SR-260 is beschikbaar in een versie met Engelse tekst op de drukknoppen of met iconen al naar gelang uw voorkeur.

De knoppen voor het stoppen, versneld voor en achteruitspoelen hebben ook een betere plek op de afstandsbediening gekregen waardoor het bedienen met één hand simpeler geworden is. Ook zijn er knoppen bijgekomen die door u zelf geprogrammeerd kunnen worden en waarmee iedere door uw gewenste activiteit in uw huis uitgevoerd kan worden. Daarbij kan u denken aan audio/video toepassingen maar ook de haard aanzetten of de verlichting schakelen behoord tot de mogelijkheden.

 

Naast het grotere scherm is het ook mogelijke de kleuren van het scherm te veranderen. Het is zelfs mogelijk om een bepaalde kleur aan een ruimte toe te wijzen. Bijvoorbeeld de woonkamer in het groen, de keuken in het rood en de gang in het wit. Legio mogelijkheden om uw afstandsbediening naar uw eigen wensen aan te passen.