Domotica, verlichting, audio & video, verwarming en beveiliging. Alles onder één knop!

Control4


Waarom Control4?

Eén van de partijen waar wij voor gekozen hebben is Control4. Control4 is een stabiele grote speler die zich op veel vlakken heeft bewezen. Ondanks dat de Europese markt zich erg aan het ontwikkelen is op het gebied van domotica, loopt Amerika hierop voor. Control4 is een Amerikaans bedrijf, wat dus als positief beschouwd kan worden. Dat zal voor u als eindgebruiker nooit negatief merkbaar zijn. Ten opzichte van andere spelers is Control4 een partij waarbij juist het middensegment erg sterk vertegenwoordigd is. Dit betekent voor u dat een gemiddelde installatie niet meer zo prijzig is, zoals men vaak verwacht.

 

Waarin onderscheidt Control4 zich van anderen?

Control4 is een systeem dat gebaseerd is op een standaard omgeving. Dit is onder andere terug te zien in de app op je smartphone, op je touchscreen of het bedienscherm op uw televisie. De interface bestaat uit een basis van standaard knoppen en een aantal unieke knoppen. Tijdens het programmeren kunnen deze knoppen wel of niet zichtbaar gemaakt worden. Het is dus deels mogelijk om de interface op maat te maken, maar wel binnen de mogelijkheden die Control4 biedt. Dit heeft directe gevolgen voor het programmeren en de kosten hiervan. Het programmeren van het systeem gaat dermate snel dat er gemiddeld 50%-60% wordt bespaard op programmeerkosten. Tevens is het maken van een wijziging in het systeem, zowel op locatie als op afstand, een fluitje van een cent. Bovenstaande punten maken dit systeem ideaal voor de gemiddelde woning of bedrijfsruimte.

 

Wilt u weten wat een implementatie van Control4 voor u kan betekenen? Dan kunt u contact opnemen en zullen wij u dit zo goed mogelijk uitleggen. Wanneer gewenst komen wij graag bij u langs voor een uitleg over al uw mogelijkheden.